Για επερχόμενη "πολική μπάλα" από την Ουκρανία προειδοποιεί μετεωρολόγος

Couleur / pixabay
Freepen.gr - Για επερχόμενη "πολική μπάλα" από την Ουκρανία κατά τα Θεοφάνεια προειδοποεί ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μανουσάκης με ανάρτησή του στο facebook:

Αυξημένες οι πιθανότητες την δεύτερη ημέρα του νέου έτους να δούμε χιονόπτωση και στο λεκανοπέδιο της Αθήνας ενώ τα Θεοφάνεια "πολική μπάλα" φαίνεται να κατηφορίζει προς τα μέρη μας από την Ουκρανία προκαλώντας ισχυρή ψυχρή εισβολή κάτι που έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την μακροπρόθεσμη εκτίμηση που δώσαμε στις αρχές του Δεκέμβρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους ατμοσφαιρικές κυκλοφορίες δίνουν σφοδρές χιονοπτώσεις στην περιοχή της Αττικής ενώ είναι αρκετές οι φορές που έχουν συνοδευτεί και από χιονόστρωση ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Οπότε ας είμαστε σε ετοιμότητα γιατί δεν αποκλείεται να δούμε στα λευκά την Αθήνα με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό. Γιατί όπως λέει και ο Ιπποκράτης "ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ"

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail