Ο Πούτιν στη Δαμασκό: Είδε τον Ασαντ και τις ρωσικές δυνάμεις στη Συρία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έφθασε την Τρίτη στη Δαμασκό σε επίσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ-Ασαντ στη θέση συγκέντρωσης των ρωσικών δυνάμεων στη Δαμασκό.

Οι δύο πρόεδροι παρακολούθησαν μια στρατιωτική ενημέρωση από τον διοικητή των ρωσικών δυνάμεων που λειτουργούσαν στη Συρία.

Ο Πρόεδρος Πούτιν έδωσε ευχές στις ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Συρία με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

Ο πρόεδρος Ασαντ ευχήθηκε επίσης στους Ρώσους αξιωματικούς και στρατιώτες για τα Χριστούγεννα, εκφράζοντας την εκτίμησή του καθώς επίσης του συριακού λαού για τις θυσίες των ρωσικών δυνάμεων μαζί με τους ομολόγους τους στο Συριακό Αραβικό Στρατό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, Ασαντ και Πούτιν συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή καθώς και τα σχέδια για την εξάλειψη της τρομοκρατίας που απειλεί την ασφάλεια των συριακών στο Idleb και τις εξελίξεις στο βόρειο τμήμα της Συρίας καθώς επίσης τις ενέργειες της Τουρκίας στην περιοχή.











Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail