Την κρίσιμη ώρα οι αρχηγοί της Μέδουσας βρέθηκαν στην Αίγυπτο για...ενίσχυση συνεργασίας

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 15 έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του ομολόγου του Vice Admiral Ahmed Khaled Hassan Saeed προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της Ναυτικής και Αεροπορικής Βάσης Βερενίκης στην Ερυθρά Θάλασσα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΝ συζήτησε με τον ομόλογό του θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο Ναυτικών.


Επιπλέον, συναντήθηκε με την Α.Θ.Μ. τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κκ Θεόδωρο Β’ και με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Νικόλαο Γαριλίδη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail