Ερντογάν: Πυλώνας της ισχυρής Τουρκίας, η δυνατή οικογένεια! Δείτε τη δύση τι αντιμετωπίζει!

Freepen.gr - Σε ομιλία του σε τελετή που πραγματοποιήθηκε για τη δημόσια απασχόληση των πολιτών με αναπηρίες και των ανηλίκων που βρίσκονται υπό κρατική προστασία στο Κέντρο Συνεδρίων και Πολιτισμού του Beştepe στην Άγκυρα, ο Πρόεδρος Erdoğan δήλωσε:

"Η οικογένεια, ως θεσμός, αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της εθνικής μας ύπαρξης. Μία από τις πρωταρχικές προϋποθέσεις προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας για μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία είναι να διασφαλίσουμε ότι η οικογένεια, ως θεσμός, παραμένει ισχυρή. Είναι αναπόφευκτο για μια κοινωνία με διαλυμένες οικογένειες να καταρρεύσει, ακριβώς όπως το σώμα είναι παγιδευμένο από μια σπασμένη σπονδυλική στήλη. Αυτή είναι η σοβαρότερη απειλή που αντιμετωπίζει η σημερινή δυτική κοινωνία".

«Προσέχουμε ιδιαίτερη ώστε να μην παραμείνει κανένας που δεν καλύπτεται από τη συμπόνια του κράτους μας. Έχουμε αυξήσει από 2 δισεκατομμύρια λίρες σε 55 δισεκατομμύρια λίρες τον ετήσιο προϋπολογισμό που διαθέτουμε για κοινωνική βοήθεια», δήλωσε ο Erdoğan, συμπληρώνοντας πως το σύνολο των 339 δισεκατομμυρίων λιρών για κοινωνική βοήθεια σε όλη την Τουρκία έχει δαπανηθεί τα τελευταία 17 χρόνια. 

Τόνισε ότι το ποσοστό της κοινωνικής βοήθειας προς το εθνικό εισόδημα αυξήθηκε από 0,3% στο 1,2% στο ίδιο χρονικό διάστημα υπογραμμίζονας: «Θα συνεχίσουμε να ωφελούμαστε όλοι οι πολίτες μας από τον πλούτο που παράγεται καθώς μεγαλώνει και ευημερεί η Τουρκία .
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail