Σε αναμμένα κάρβουνα η Σαουδική Αραβία: Ζητά από τις ΗΠΑ αυτοσυγκράτηση με το Ιράν

Freepen.gr - Η Σαουδική Αραβία θα στείλει ένα μήνυμα εξ ονόματος των Αραβικών Κρατών στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ για να τον προειδοποιήσει σχετικά με το ενδεχόμενο ενός άλλου πολέμου στη Μέση Ανατολή, καθώς κάποιες αμερικανικές βάσεις εντός των χωρών του Περσικού Κόλπου θεωρούνται πιθανότατοι στόχοι για την Τεχεράνη στα πλαίσια μιας πιθανής εκδίκησης της δολοφονίας του στρατηγού Σολεϊμάνι.

"Η Σαουδική Αραβία στέλνει αντιπροσωπεία στην Ουάσινγκτον για να προτρέψει σε αυτοσυγκράτηση με το Ιράν εξ ονόματος των κρατών του Κόλπου. Το μήνυμα θα είναι: "Παρακαλούμε να μας διαφυλάξετε από τον πόνο να περάσουμε ακόμη έναν πόλεμο", δήλωσε η Liz Sly, επικεφαλής του γραφείου της Washington Post Beirut στο Twitter.



Σύμφωνα με την εφημερίδα Al-Sharq Al-Awsat, αναφέροντας ανθρώπους που δεν κατονόμασε, ο πρίγκιπας Mohammad bin Salman του Σαουδάραβικου Στρατού ανέθεσε στον μικρότερο αδελφό του, τον υφυπουργό Άμυνας Khalid bin Salman, να ταξιδέψει στην Ουάσινγκτον και το Λονδίνο τις επόμενες μέρες να πιέσει για συγκράτηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail