"Έκαψαν" τη...φούντα τους στην Καστοριά!

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη , δυο (2) ατόμων, οδηγού και συνοδηγού Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που μετέφεραν 43 κιλά και 210 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χθες (13-01-2020) τις πρωινές ώρες, σε περιοχή της Καστοριάς.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του οχήματος, ενώ μετά από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού.

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα, χθες το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός-26χρονος αλλοδαπός και ο συνοδηγός του, αντιλαμβανόμενοι τον αστυνομικό έλεγχο, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου, πέντε (5) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους σαράντα τριών (43) κιλών και διακοσίων δέκα (210) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • 43 κιλά και 210 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • 3 κινητά τηλέφωνα και
  • 2 κάρτες SIM .
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail