Ισοπέδωση πριν την εκεχειρία της Κυριακής στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Η Αραβική Πολεμική Αεροπορία της Συρίας (SyAAF) συνέχισε την εναέρια δράσης τους πάνω από την επαρχία του Idlib αυτή την εβδομάδα, παρά την ανακοίνωση της κατάπαυσης του πυρός για την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Η Συριακή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε αρκετές αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή του Ma'arat Al-Nu'man στο ανατολικό Idlib και στην περιοχή Jabal Shashabo στο δυτικό Idlib.

Η επίθεση είχε ως στόχο τα καταφύγια της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) και του Εθνικού Στρατού της Συρίας [πρώην FSA] που υποστηρίζεται από την Τουρκία.

Ταυτόχρονα, οι τζιχαντιστές πραγματοποίησαν επίσης επίθεση εναντίον του συριακού στρατού νοτιοανατολικά του Ma'arat Al-Nu'man.

Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε μια σπάνια επίθεση στην πόλη του Idlib σήμερα,  στοχεύοντας σε χώρους εντός της πρωτεύουσας της επαρχίας.

Στο παρελθόν, όταν η ρωσική Πολεμική Αεροπορία στόχευε τοποθεσίες στην πόλη, ήταν επειδή υπήρχαν πληροφορίες για σημαντικές συναντήσεις ισλαμιστών, σημεία συγκέντρωσης, βάσεις κ.ά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail