Τέλος στη γραφειοκρατία της παρακράτησης κυριότητας οχημάτων και των πολλαπλών παραβόλων στην άδεια οδήγησης

StockSnap / pixabay
Οριστικό τέλος σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως είναι η άρση παρακράτησης κυριότητας οχημάτων και η έκδοση πολλαπλών παραβόλων για την έκδοση άδειας οδήγησης, δίδεται με τη στενή συνεργασία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών και της Περιφέρειας Αττικής.

Τα σχετικά θέματα, όπως επίσης και ζητήματα που αφορούν στις Μεταφορές, τη σηματοδότηση και τη βιώσιμη κινητικότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γ. Κεφαλογιάννη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Β. Γιαννακόπουλος, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Η. Δόλγυρας, ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Κ. Λογοθέτης, ο σύμβουλος σε θέματα μεταφορών καθηγητής Ευάγγελος-Γεράσιμος Ματσούκης και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας Περιφέρειας και Υπουργείου και επισήμανε ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία σημειώνονται καθημερινά ουσιαστικά βήματα τα οποία συμβάλλουν στην εξάλειψη της ταλαιπωρίας των πολιτών από γραφειοκρατικές διαδικασίες.

«Η ασφάλεια των πολιτών καθώς και η καλύτερη εξυπηρέτησή τους από τις υπηρεσίες μας είναι στις βασικές προτεραιότητές μας. Το αποδείξαμε με την ταχύτατη έκδοση αδειών οδήγησης που είχαν μπλοκάρει στις υπηρεσίες μας για 1,5 χρόνο, όπως και με τη ρύθμιση που θεσπίστηκε μετά από πρότασή μας για την καθιέρωση προσωρινού διπλώματος οδήγησης.

Είναι σημαντικό που υπάρχει πλήρης συνεννόηση και διάθεση γόνιμης συνεργασίας με το Υπουργείο Μεταφορών».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail