Το φυσά και δεν κρυώνει ο Ερντογάν: Απειλεί ευθέως τον Χαφτάρ καθώς τον εξέθεσε διεθνώς

@LNA2019M
Freepen.gr - Η αποχώρηση του στρατάρχη Χαφτάρ (διαβάστε εδώ) από τις συνομιλίες στη Μόσχα εξέθεσε διεθνώς την Τουρκία αφού πλέον την παρουσίασε ως βασικό μέρος του προβλήματος αντί της λύσης βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι στην εικόνα του διεθνούς ταραξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη μεταδίδεται πως πολεμικά αεροσκάφη του LNA πέταξαν πάνω από την Τρίπολη.

Εξοργισμένος ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι" η Τουρκία δε θα διστάσει να δώσει ένα γερό μάθημα στον στασιαστή Χαφτάρ που το έσκασε από τη Μόσχα", αν επαναλάβει τις επιθέσεις στην Τρίπολη.

Η ουσία είναι ότι σε αυτό το πρώτο επεισόδιο, ο ηγέτης του Λιβυκού Στρατού κερδίζει πόντους διεθνώς, ανεβαίνει σε επίπεδο, ενώ απεναντίας χαμηλώνει ο ακόμη διεθνώς αναγνωρισμένος πρωθυπουργός [πρακτικά δήμαρχος] της Τρίπολης, Φαγέζ αλ Σάρατζ που μας θυμίζει τους τελευταίους Ελληνες πρωθυπουργούς. Άβουλος και μοιραίος υπογράφει ό,τι του δώσουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail