Οι κομισάριοι του εθνικού μας σφαγείου

Εν μέσω επίσημης πλέον «εξαΰλωσης» της εθνικής μας υπόστασης — με τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Διάσκεψη του Βερολίνου — οι αμήχανοι κομισάριοι της Πολιτικής Ορθότητας (κοινώς κορεκτίλας) βρήκαν έναν εύκολο επικοινωνιακό αντιπερισπασμό:

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Με επικεφαλής τη «φεμινίστρια» Φώφη του πρώην ΠΑΣΟΚ και τον πρώην αρμόδιο υπουργό προπαγάνδας του Σύριζα, Νίκο Παππά, οι κάθε λογής δικαιωματιστές των ΜΜΕ και τα στημένα τρολς των κοινωνικών δικτύων ξεσπάθωσαν ενάντια σε μια αθώα, μετριοπαθέστατη αφίσα στο Μετρό Αττικής. «Στο Αγέννητο Παιδί... Διάλεξε τη Ζωή...!».

Ξεσπάθωσαν δηλαδή ενάντια στο Δικαίωμα Επιλογής που αναγνωρίζει σε κάθε γυναίκα τόσο ο Νόμος όσο και η συγκεκριμένη αφίσα.

...Υπό την προϋπόθεση βέβαια, πως το δικαίωμα αυτό ασκείται με ελεύθερη πρόσβαση στη πληροφόρηση, και με επίγνωση των κινδύνων, συνεπειών και παρενεργειών της έκτρωσης.

Ένα θέμα δηλαδή που παραμένει ταμπού του πολιτικού, υγειονομικού και μιντιακού κατεστημένου της χώρας σχεδόν επί μισό αιώνα, στη διάρκεια του οποίου η Ελλάδα κατέκτησε τους επίζηλους τίτλους του μεγαλύτερου αριθμού αμβλώσεων και μικρότερου ρυθμού γεννήσεων ανά γυναίκα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Φυσικά δεν είναι μόνο οι αναξέλεγκτες εκτρώσεις που προκάλεσαν την τραγική υπογεννητικότητα και την προωθούμενη δημογραφική αλλοίωση του αυτόχθονος πληθυσμού της χώρας.

Η Μεγάλη Αντικατάσταση πληθυσμών και εθνών υπό την αιγίδα του ΟΗΕ αποτελεί παγκόσμιο στόχο της Λερναίας Τάξης Πραγμάτων, με πρόσχημα την κατευθυνόμενη από τους ίδιους υπογεννητικότητα των δυτικών χωρών.

Στη μνημονιακή Ελλάδα της βίαιης φτωχοποίησης των νοικοκυριών και του διωγμού της νέας γενιάς σε αναγκαστική εξορία και ατεκνία, το φαινόμενο αυτό παίρνει ήδη διαστάσεις μιας «αναίμακτης» εθνοκάθαρσης που λίγοι αποφασίζουν και λιγότεροι γνωρίζουν πώς να το σταματήσουν.

Την ίδια στιγμή όμως συνεχίζουν να θησαυρίζουν διεθνώς μια δράκα πολυεκατομμυριούχων κλινικαρχών και λαθρεμπόρων εμβρυϊκού ιστού για την παραγωγή πανάκριβων καλλυντικών «αναζωογόνησης» και χρήσης βλαστοκυττάρων για «γονιδιακές» θεραπείες.

Όπως συμβαίνει και με την μόδα του χημικού και χειρουργικού ευνουχισμού παιδιών προεφηβικής ηλικίας, στο όνομα του δικαιώματος επιλογής των «έμφυλων ταυτοτήτων» τους, τα τεράστια συμφέροντα γύρω από την ελεύθερη θανάτωση εμβρύων — ακόμα και μετά τον τοκετό — στον δυτικό κόσμο, επιβάλλουν τη λογοκρισία και τον δημόσιο διασυρμό κάθε πρωτοβουλίας για επαναφορά του Φυσικού Μέτρου και της Ηθικής.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο ζαλισμένος εγκάθετος του Μαξίμου στο υπουργείο Συγκοινωνιών έσπευσε να τιμήσει το όνομα του αείμνηστου «εθνάρχη» θείου του, δίνοντας εντολή να αποσυρθεί από τους συρμούς του μετρό η επίμαχη αφίσα, σε μία ακόμα κίνηση τυφλής υπακοής της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα κελεύσματα της κορεκτίλας που έχει ρημάξει και καταπροδώσει τη χώρα.

Είχε προηγηθεί δέκα μέρες πριν, το πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας Sportime που επίσης θέλησε να «τιμήσει την ημέρα του αγέννητου παιδιού», η οποία καθιερώθηκε με απόφαση της Ιεράς Συνόδου στις 9 Ιουλίου του 2019 για την πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα.

Αλλά η αντίδραση των κομισαρίων του δικαιωματισμού στο εξώφυλλο της Sportime ήταν περιορισμένη, ακριβώς για να μη προκαλέσει κατακόρυφη άνοδο της κυκλοφορίας του εντύπου.

Για την αφίσα όμως στο Μέτρο, επιχείρησαν να μας πείσουν πως ξεσηκώθηκε «θύελλα αντιδράσεων», «φωτιά» και «σάλος» που επέβαλε πάραυτα την απαγόρευσή της!

Στην πραγματικότητα όλοι γνώριζαν πόσο ευπρόσδεκτη και συμπαθής στο πλατύ κοινό ήταν μια τόσο καθυστερημένη καμπάνια κατά του εθνικού σφαγείου των Εκτρώσεων που σκοτώνει και ρίχνει στα σκουπίδια περίπου 1 εκατομμύριο αγέννητων Ελλήνων κάθε 3-4 χρόνια, προκαλώντας στειρότητα και άλλες σοβαρές επιπλοκές υγείας σε άγνωστο αριθμό Ελληνίδων!

Οι επαγγελματίες βέβαια της μαζικής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης δεν στοχεύουν κυρίως να αλλάξουν τα μυαλά των σκεπτόμενων πολιτών, αλλά να προκαλέσουν «γνωστική παραφωνία» (cognitive dissonance) όπου το υποκείμενο της προπαγάνδας ενστερνίζεται ταυτόχρονα δύο αλληλοαναιρούμενες ιδέες ή αυτολογοκρίνεται υπό τον φόβο πως η άποψή του δεν συμπίπτει με τον «κοινό νου» που δήθεν εκφράζει η πλειοψηφία της «κοινής γνώμης».

Όπως εύστοχα παρατήρησε ο Παναγιώτης Λιάκος, η γνωστική παραφωνία «συνεπάγεται τρομερούς κινδύνους για την πατρίδα» όταν, όχι μόνο ο λαός, αλλά ολόκληρη η Κυβέρνησή του διακατέχεται από τον φόβο απώλειας της «έξωθεν καλής μαρτυρίας» δεδηλωμένων ανθελλήνων και εθνοκτόνων μέσα και έξω από την χώρα. https://www.newsbreak.gr/apop…/67763/kyvernisi-moni-fovatai/

Μετά από τα πρόσφατα γεγονότα, στο μακεδονικό, τον λαθροεποικισμό και τα ελληνοτουρκικά, ζούμε τα τελεσίδικα αποτελέσματα αυτών των κινδύνων.

ΥΓ: Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΤΗΣ http://www.freepen.gr/2020/01/blog-post_841.html
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail