Φραγκούλης Φράγκος: Να σιγήσουν οι αργυρώνητοι Πρεσπαδόροι, άμεσα αποτροπή και ανακήρυξη ΑΟΖ

Freepen.gr - «Η αποτίμηση του ταξιδιού του κυρίου Πρωθυπουργού επισκιάστηκε από τα γεγονότα στο Ιράκ. Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν παρέχει εγγυήσεις, διότι λειτουργεί ως "Έμπορος των Εθνών" και όχι ως ηγέτης. Επιβεβαιούται ότι σε οιανδήποτε εμπλοκή με την Τουρκία είμαστε μόνοι μας» εκτιμά σε σχόλιό του στο διαδίκτυο ο στρατηγός ε.α., Φραγκούλης Φράγκος.

Για αυτό σημειώνει ότι ενισχύεις άμεσα την άμυνα, για να διασφαλίσεις την ΑΠΟΤΡΟΠΗ
και ανακηρύσσεις την ΑΟΖ επι τη βάσει του νόμου Μανιάτη 4001 του 2011 που οριοθέτησε μονομερώς υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ.

Επόμενο βήμα, κατά τον στρατηγό και π. Α/ΓΕΣ, είναι οι διμερείς συμφωνίες οριοθέτησης με Ιταλία, Αλβανία, Κύπρο, Αίγυπτο και για τη Λιβυη υπογράφεις με το Στρατηγό Χαφταρ, ενώ τον ενισχύεις.. να επικρατήσει και αφήνεις την Τουρκία να ζητάει αυτή την Χάγη.

Οι «αργυρώνητοι Πρεσπαδόροι» υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου εντός και εκτός κυβέρνησης, που πάντα είναι υπέρ είτε των αδύναμων Σκοπίων, είτε της ισχυρας Άγκυρας και ποτέ με την Ελλάδα επιτέλους ας σιγήσουν, διότι το «αντίδωρο που απαιτούν από τους εχθρούς» να τους το δώσουν Έλληνες πατριώτες, καταλήγει ο στρατηγός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail