Εφιάλτες και εφιαλτικά σενάρια της Συμφωνίας των Πρεσπών με την ΑΟΖ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την αποφράδα ημέρα της 25ης Ιανουαρίου 2019, οπότε και ολοκληρώθηκε με τον πλέον ειδεχθή τρόπο και ενάντια στην βούληση του Ελληνικού λαού, η καταστροφική για την πατρίδα μας, Συμφωνία της Λίμνης των Πρεσπών. Eνας χρόνος πέρασε και είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν αντιληφθεί ή δεν θέλουν να αντιληφθούν τους κινδύνους που εμπεριέχονται στο ανιστόρητο, απαράδεκτο και επικίνδυνο για τα εθνικά μας συμφέροντα κείμενο.
Ο Ελληνικός λαός καθυβρίστηκε, απειλήθηκε και τιμωρήθηκε από αυτούς που παρουσιάζονται ως Δημοκράτες και παραβιάζουν κάθε εννοια δημοκρατικότητας!

Από την πρώτη στιγμή υπογραμμίσαμε πως η Συμφωνία παραχωρεί όνομα, γλώσσα, εθνότητα όμως πλέον οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν στο φως και μία ακόμα καταστροφική παράμετρο για την χώρα μας! Τα Σκόπια συνεχίζουν το κρεσέντο προκλητικότητας καθώς ένα χρόνο μετά έχουν αποθρασυνθεί ακόμα περισσότερο, και παντού εμφανίζονται ως «Μακεδόνες» εκθέτοντας ακόμα περισσότερο όσους από την Ελληνική πλευρά στηριξαν την Συμφωνία.

Στην σκακιέρα της Γεωστρατηγικής, όλα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο που διανύσαμε, βλέπουμε με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΟΖ και τα επικίνδυνα παιχνίδια της Τουρκίας, και βλέποντας τις κινήσεις της Τουρκίας για ανακήρυξη ΑΟΖ με την Λιβύη (όσο γεωγραφικά και λογικά αν είναι απαράδεκτο) και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να αντιληφθούμε το τί επιφυλάσσει και κρύβει η Προδοσία των Πρεσπών.

Γνωρίζοντας τις σχέσεις Τουρκίας και Σκοπίων κάποιος μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τους κινδύνους που εμπεριέχονται από το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κείμενο της Συμφωνίας! Δηλαδή η Τουρκία να χρησιμοποιήσει ως Δούρειο 'Ιππο τα Σκόπια σε μία περιοχή όπου κάποιοι εντός των θυρών την έχουν γεμίσει με νάρκες κάθε βήμα...

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Αρθρο 13 δεν γίνεται ΚΑΝ λεκτική αναφορά σε ΑΟΖ, γιατί τώρα ο κόσμος ξέρει! Στο Σχέδιο ΑΝΑΝ το 2004, παρέδιδαν μέρος της Κυπριακής ΑΟΖ στους Βρετανούς και επειδή στην πορεία η έννοια της ΑΟΖ έγινε πιο διαδεδομένη, τώρα ο Κοτζιάς και η όλη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ το έβαλαν με άλλη διατύπωση!
Όταν άφησαν κάποιοι περιθώρια για γκρίζες ζώνες, δεν το έκαναν από άγνοια ή από αμέλεια! Το σχέδιο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από όσο κάποιοι πίστεψαν!

ΑΡΘΡΟ 13 Πρεσπών
«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το γεγονός ότι το δεύτερο Συμβαλλόμενο Μέρος είναι περίκλειστο κράτος, τα Συμβαλλόμενα Μέρη θα καθοδηγούνται από τις σχετικές προβλέψεις της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας που θα έχουν και πρακτική εφαρμογή αλλά θα εφαρμόζονται και όταν θα συνομολογούνται συμφωνίες που αναφέρονται στο Άρθρο 18 της παρούσας Συμφωνίας».

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Οι παραβιάσεις δίνουν κάθε δικαίωμα καταγγελίας της και ακόμα περισσότερο τα όσα επικίνδυνα επιφυλάσσει αυτή η Συμφωνία για την πατρίδα μας!

Κυβερνητικά στελέχη λένε πως παρακολουθούν τις κινήσεις και παραβιάσεις της Σκοπιανής πλευράς…Δεν έχουν πεισθεί άραγες ακόμα για τις προθεσεις Σκοπιανών και Τούρκων;
Δεν μπορεί να λέει ο Κυριάκος ότι η Διμερής συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης πρέπει να ακυρωθεί αλλά εμείς δεν μπορούμε να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ την Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ όσο και αν διαφωνούμε!

Ο Ελληνικός λαός ήδη τιμώρησε όσους συναίνεσαν στην προδοσία της Μακεδονίας! Το ίδιο θα πράξει και με όσους θα την ανεχτούν και θα την σεβαστούν! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, με κάθε τρόπο…Για τους νεκρούς μας ήρωες και για τους αγέννητους.

Δημήτρης Φιλιππίδης Υπατος Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ
Δημήτρης Χατζής Πρόεδρος Επιτροπής Εθνικού Θέματος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail