Βελόπουλος στη Βουλή: Ο Χαφτάρ ζητά να παίρνουμε πετρέλαιο και να δίνουμε όπλα ή χρήματα

@PrimeministerGR
Ο κ. Βελόπουλος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ήταν ο μοναδικός που απεκάλυψε τι ζητά ο Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ από την Ελλάδα, επιχειρώντας μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος, να το θέσει ακροθιγώς στον πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είπε χαρακτηριστικά: " Ο Σάραφ χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον Ερντογάν, ο οποίος δίνει οπλικά συστήματα και πληρώνεται σε πετρέλαιο. Μιλάμε για σχέση συναλλαγής των δύο πολιτικών.

Ο Χαφτάρ ζητά να παίρνουμε πετρέλαιο από την Λιβύη και να δίνουμε όπλα ή χρήματα ή να τους βοηθήσουμε να βρουν αγορές. Θα το κάνει αυτό η ΝΔ; Γιατί όταν έχεις τον Χαφτάρ δίπλα σου τον πριμοδοτείς. Αφού άνοιξε εκεί μέτωπο η Τουρκία θα πρέπει εμείς να ενισχύσουμε τις άλλες ομάδες. Πολεμάμε δια της πλαγίας οδού".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail