Ο Ερντογάν προβλέπει "μεγαλύτερες συμφορές" στις πόλεις της Ευρώπης και όχι μόνο!

Freepen.gr - Δηλώσεις εναντίον της Ε.Ε και των κυβερνήσεων έκανε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στο προεδρικό μέγαρο στην Αγκυρα στο Συμπόσιο για την Πόλη και την Ασφάλεια που διοργάνωσε η Τουρκική Εθνική Αστυνομική Ακαδημία και η Ένωση Δήμων της Τουρκίας .

«Δείτε όσα συμβαίνουν στη Γαλλία, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δρόμοι στο Παρίσι. Βλέπετε στην Αγγλία σε τι κατάσταση βρίσκεται το Λονδίνο. Τα ίδια και στη Γερμανία στο Βερολίνο και στο Ντίσελντορφ. Το λέω ξεκάθαρα, πιστέψτε με αυτές είναι οι καλές τους ημέρες. Αυτούς τους περιμένουν πολλές συμφορές»


Αυτά όμως μόνο στην τουρκόγλωσση έκδοση του πρακτορείου Anadolu, στην αγγλική έκδοση προς κουτόφραγκους η...προφητεία δεν υπάρχει. Περιλαμβάνεται όμως η αναφορά σε 200.000-250.000 Σύριους του Ιντλίμπ οι οποίοι οδεύουν προς τα τουρκικά σύνορα και κατά τον Ερντογάν θα είναι...πολύ δύσκολο να τους συγκρατήσουν γιατί έχουμε να κάνουμε, λέει, με ανθρώπινες ζωές:

More than 200,000 Syrian refugees are moving toward the borders of Turkey which already hosts millions of refugees, said President Recep Tayyip Erdogan on Thursday.

"200,000 to 250,000 refugees are moving toward our border. We are trying to stop them, but it is not an easy task. It is difficult, because you are dealing with human lives,” Erdogan said at an event in the capital Ankara.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail