Τραγωδία το βράδυ στη Σαλαμίνα: έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα και ανεσύρθη νεκρός

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή λιμένα “ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ” Σαλαμίνας.

Άμεσα στο σημείο, μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής από ξηράς, καθώς και ιδιώτης επαγγελματίας δύτης, ο οποίος εντόπισε το όχημα και με τη συνδρομή των στελεχών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ανέσυραν, χωρίς τις αισθήσεις του, τον 68χρονο οδηγό και μοναδικό επιβαίνοντα του Ι.Χ.Ε. οχήματος.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η ανέλκυση του οχήματος, ολοκληρώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα με χρήση γερανοφόρου οχήματος και τη συνδρομή ιδιώτη δύτη.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail