Στον Αλιμο αντί για κλήσεις για παράνομη στάθμευση κόβουν "παρακλήσεις"!

Freepen.gr - «Ηρεμήστε, παρά κλήση, αυτή τη φορά παίρνετε μία... παράκληση! Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τις διατάξεις νόμιμης στάθμευσης, ώστε την επόμενη φορά που θα είσαστε στον Αλιμο, να μην βρείτε μία παρόμοια μεν, αλλά πραγματική κλήση», γράφει το σημείωμα που μοιάζει με κλήση, το οποίο θα βρουν για μία και μόνο φορά όσοι πιαστούν να έχουν σταθμεύσει παράνομα τα οχήματά τους στον Αλιμο.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μίλησε για "ένα φιλικό, έξυπνος τρόπο" να προειδοποιηθεί κάποιος ότι ενοχλεί και δημιουργεί πρόβλημα στο διπλανό του... «Με αυτή τη διαδικασία θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε κάποιους ανθρώπους, δηλαδή να ενεργοποιήσουμε το ελληνικό φιλότιμο που είναι μία ελληνική λέξη, δεν είχε εύκολη μετάφραση... Μας νοιάζει να έχουμε ομαλή λειτουργία στην πόλη, να σέβεται ο ένας τον άλλο» συμπληρώνει ο κ. Κονδύλης.

Δείτε το βίντεο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail