Η Σακελλαροπούλου ψηφίστηκε αλλά τα δύσκολα για τον Κυριάκο αρχίζουν μόλις γυρίσει ο Σαμαράς

Η Βουλή με 261 ψήφους ψήφισε την κυρία Σακελλαροπούλου στην θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας, όμως η εκλογή δεν ήταν και τόσο ανέφελη...

Η συναίνεση των κομμάτων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια πετυχημένη προεδρία προς όφελος της πατρίδας μας.

Πιστεύω, πως το ευχόμαστε όλοι, ή σχεδόν όλοι, αφού όπως φάνηκε από την ανάγνωση της επιστολής του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επέλεξε να λείπει σε "Οικογενειακό ταξίδι στις ΗΠΑ" την ώρα της εκλογής, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος.

Νομίζω, ότι τα δύσκολα για τον Μητσοτάκη, αρχίζουν μέσα από το κόμμα του.

Οι διαφοροποιήσεις του Σαμαρά και των υποστηρικτών του, κυρίως στα εθνικά θέματα, θα αρχίσουν μόλις γυρίσει απο την Αμερική.

Ο Πρωθυπουργός, αλλά και η χώρα, έχει πλέον μεγάλες φουρτούνες μπροστά του, με την Τουρκία, το προσφυγικό-μεταναστευτικό και φυσικά τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, τώρα θα έχει και εσωκομματικά προβλήματα.

Γιάννης Μαγκριώτης
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail