Πλησιάζει σύγκρουση; Τραμπ: «Τι θα συμβεί αν χάσετε από την Τουρκία;» Μητσοτάκης: «Δε θα χάσουμε!»

Freepen.gr - Το ενδεχόμενο πολεμικής πολεμικής αναμέτρησης με την Τουρκία συζήτησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να ρωτά τι θα κάνει η Ελλάδα «αν χάσει» και να λαμβάνει την απάντηση «πως δεν θα χάσουμε», αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ.

Το ιστορικό έντυπο δημοσιεύει πληροφορίες για τη συνάντηση πίσω από τις κλειστές πόρτες η οποία δε διήρκεσε αρκετά αλλά σκοπό να στείλει το κατάλληλο μήνυμα.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς να μιλήσει για θερμό επεισόδιο, ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη και αποφασισμένη να αντιδράσει σε περίπτωση που αμφισβητηθεί η κυριαρχία της.

«Κι αν χάσετε;», ήταν η ερώτηση του Ντόναλντ Τραμπ. «Δε θα χάσουμε κ. Πρόεδρε» του απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως όφειλε να απαντήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail