Η Τουρκία δρέπει τους πρώτους καρπούς στη Λιβύη: Τρεις πρώτοι νεκροί και έξι τραυματίες

Freepen.gr - Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην περιοχή γύρω από τη Λιβυκή πόλη της Misrata, δήλωσαν τοπικές πηγές στην Al Arab την Παρασκευή και αναμεταδίδει το ahvalnews.com. Έξι άλλα τραυματίστηκαν, ανέφεραν οι πηγές. Τα σώματα των νεκρών στρατιωτών έχουν μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Misrata.

Ο στρατηγός Khalifa Haftar και ο εθνικός στρατός της Λιβύης (LNA) ασκούν τα τελευταία 24ωρα αφόρητη πίεση στη Misrata με σφοδρούς βομβαρδισμούς μετά την κατάληψη της Σίρτης.

Οι θάνατοι των τριών στρατιωτών επιβεβαιώθηκαν επίσης σε ένα tweet από το Libya Review. Η Τουρκία μετρά νεκρούς χωρίς να έχει ή να πρόκειται να εμπλακεί σε μάχες όπως τόνισε πρόσφατα ο Ταγίπ Ερντογάν. Η Τουρκία ξεκίνησε να δρέπει τους πρώτους καρπούς του αναθεωρητισμού της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail