Θηρίο έγινε ο Ερντογάν με τον Μητσοτάκη: Θέλει να μας εκνευρίσει με τον Χαφτάρ - Τα νησιά δεν υφαλοκρηπίδα

Freepen.gr - Τον πραγματικό του εαυτό έδειξε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας κι απόγονος εξισλαμισμένων Ελλήνων [από τη μεριά του πατέρα του], Ταγίπ Ερντογάν υβρίζοντας τρόπον τινά τον Ελληνα πρωθυπουργό. Προφανώς δεν του βγήκαν τα πράγματα όπως θα επιθυμούσε στο Βερολίνο, ούτε του άρεσε η επίσημη υποδοχή του Χαφτάρ στην Αθήνα.

Κατά το ταξίδι της επιστροφής του από το Βερολίνο, είπε σε Τούρκους δημοσιογράφους σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή:

«Γιατί κάλεσε ο Μητσοτάκης τον Χαφτάρ στην Ελλάδα. Μόνο και μόνο για να μας προκαλέσει τον. Απόψε ένας ηγέτης που δεν θέλω να πω το όνομά του, μου είπε “ο Μητσοτάκης θέλει να διορθώσει τη σχέση του μαζί σας πάλι”. Κι εγώ τους είπα “Τι πράγμα είναι αυτό … Θέλει να διορθώσει τη σχέση του μαζί μου και από την άλλη καλεί τον Χαφτάρ στην Ελλάδα. Γίνονται τέτοιες ανοησίες; “του είπα. Επίσης του είπα “πες του ότι ας διορθώσει πρώτα το λάθος του και τότε θα είναι εύκολο να συναντηθούμε”. Δυστυχώς ζούμε τέτοια προβλήματα» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.



Και συνέχισε: «Eπειδή οι ακτές μας βλέπουν τις ακτές της Λιβύης είχαμε τη δυνατότητα της συμφωνίας. Και βέβαια έχουμε τις μεγαλύτερες ακτές στην ανατολική Μεσόγειο κι αυτό μας δίνει άλλες δυνατότητες. Μιλούν για υφαλοκρηπίδα γύρω από την Κρήτη. Δεν υπάρχει υφαλοκρηπίδα γύρω από τα νησιά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Εκεί αφορά μόνο τα χωρικά ύδατα» συνέχισε ο Ταγίπ Ερντογάν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail