Σωματοφύλακας του Ερντογάν επιτέθηκε εναντίον γυναίκας στο Βερολίνο

Freepen.gr - Οι σωματοφύλακες του Τούρκου προέδρου Ερντογάν επιτέθηκαν σε μια γυναίκα ακτιβίστρια που ασχολήθηκε με την πολιτική ανυπακοή κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών που διοργανώθηκαν στο Βερολίνο, όπου πραγματοποιήθηκε η Διάσκεψη της Λιβύης, αναφέρει το πρακτορείο ANF.

Ο Ερντογάν συνέπεσε με μια μαζική διαδήλωση κατά την άφιξή του στο Βερολίνο. Έχει αποκαλυφθεί ότι μια ακτιβίστρια δέχθηκε επίθεση όταν η συνοδεία του Τούρκου Προέδρου πέρασε κοντά στο κτίριο του Πρωθυπουργού.

Στο βίντεο του δημοσιογράφου του ZDF, Αντρέας Κύναστ, φαίνεται ότι ένας Τούρκος σωματοφύλακας αφήνει τη συνοδεία του Ερντογάν και πηγαίνει ανάμεσα στους πεζούς όπου επιτίθεται στη γυναίκα. Ωστόσο έγινε γνωστό ότι η γυναίκα, που παρενοχλήθηκε από τον σωματοφύλακα του Ερντογάν και του οποίου το όνομα δεν αποκαλύφθηκε, τέθηκε προσωρινά υπό κράτηση από τη γερμανική αστυνομία.

Αναφέρθηκε ότι οι γερμανικές μονάδες ασφαλείας απομάκρυναν τη γυναίκα για να την προστατεύσουν από τους Τούρκους σωματοφύλακες. Τέλος το δημοσίευμα αναφέρει ότι μερικοί από τους υποστηρικτές του καθεστώτος Ερντογάν που ζουν στη Γερμανία υπέβαλαν χθες ποινική καταγγελία εναντίον της γυναίκας με την κατηγορία της προσβολής του Τούρκου προέδρου.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail