Μετά τον Χαφτάρ, απειλεί και τον Ασαντ ο Ερντογάν με τα περικυκλωμένα φυλάκια!

Freepen.gr - «Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην πρόληψη των επιθέσεων του καθεστώτος Assad, παραβιάζοντας την εκεχειρία στο Idlib της Συρίας, καθώς 400.000 πολίτες κατευθύνονται προς τα τουρκικά σύνορα εν μέσω επιθέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τρίτη.

"Ελπίζουμε ότι η εκεχειρία στο Idlib της Συρίας θα διαρκέσει. Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να αποτρέψει τις επιθέσεις του καθεστώτος Assad, παραβιάζοντας την εκεχειρία", δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK Party) στην Άγκυρα. Πρόσθεσε ότι η αντιτρομοκρατική επιχείρηση της Τουρκίας στη Συρία επέτρεψε στη χώρα να σπάσει τον τρομακτικό διάδρομο στην περιοχή!

Τώρα αν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να πιστεύει τα παραμύθια της Χαλιμάς του Ερντογάν είναι ένα ερώτημα. Ο ταραξίας της γειτονιάς, αφού θα δώσει γερό μάθημα στον Χαφτάρ, τώρα απειλεί τον Ασαντ που του έχει περικυκλώσει δύο φυλάκια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail