Ο κακός χαμός τα χαράματα στις Φυλακές Αυλώνα: Δεκατρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου 2020 σημειώθηκε συμπλοκή κρατουμένων, στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκατριών (13) κρατουμένων.

Οι δεκατρείς (13) κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών οι δώδεκα (12) εξ’ αυτών επιστρέφουν στο Κατάστημα Κράτησης, ενώ ένας (1) εξ’ αυτών πιθανότατα θα παραμείνει για νοσηλεία.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ποινικής δίωξης Πρωτοδικών Αθηνών και η Εισαγγελέας Επόπτης του Καταστήματος Κράτησης, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

«Η επικοινωνιακή διαχείριση και του σωφρονιστικού συστήματος δεν μπορεί να κρύψει την απουσία συγκροτημένης πολιτικής» σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail