Ο Μητσοτάκης αρχίζει να ξυπνά από το γερμανικό εφιάλτη και να μαθαίνει γαλλικά;

Freepen.gr - Σημεία γερμανικής απαγκρίστρωσης για τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη φαίνεται να διαπιστώνονται μετά τα όσα [δε] συνέβησαν από πλευράς γερμανικών χειρισμών με τη Διάσκεψη του Βερολίνου.

Η ιστοσελίδα Liberal.gr η οποία είναι γνωστό ότι πρόσκειται όχι απλά στη Νέα Δημοκρατία αλλά τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, δημοσιεύσει σήμερα άρθρο του κ. Γιάννη Τρούπη με τίτλο "Ενοχλημένος με την Μέρκελ, επιμένει «γαλλικά» ο Μητσοτάκης" όπου σημειώνεται πως "η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ανγκελα Μέρκελ δεν περνά και την καλύτερη φάση της".

Με βάση το κείμενο στο Μέγαρο Μαξίμου εκτός των άλλων προβληματίζονται και για το ότι "παρά την προκλητική συμπεριφορά Ερντογάν, η Γερμανία δεν δείχνει σημάδια απεξάρτησης από την Άγκυρα , μία σχέση με έντονο οικονομικό υπόβαθρο".

Η αποφυγή λοιπόν από πλευράς Μέρκελ κάθε κίνησης που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αποδοκιμασία του κ. Ερντογάν δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο από την πρώτη κιόλας μέρα μοιάζει να έχει πάρει τις αποφάσεις του, γράφει ο κ. Τρούπης.

Ο αρθρογράφος σημειώνει τα πρόσφατα γεγονότα και μιλά για μια προτίμηση πλέον προς τη γαλλική πλευρά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail