Σφραγίστε τα σύνορα επιτέλους: Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Χίο, Λέσβο και Σάμο

Freepen.gr - Χιλιάδες κάτοικοι των νησιών του Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος), συγκεντρώθηκαν στις σημερινές κινητοποιήσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και με αποφασιστικότητα αντιτάχθηκαν στο σχεδιασμό της Κυβέρνησης για νέες δομές, καλώντας παράλληλα να δώσουν λύση στην όλο και κλιμακούμενη διόγκωση του αριθμού των μεταναστών και προσφύγων στην επικράτειά τους, η οποία πολλαπλασιάζει τα προβλήματα και γι΄αυτούς και για τους κατοίκους των νησιών.

Έξι μήνες μετά τις εκλογές διαπιστώνεται ότι η ακολουθούμενη μεταναστευτική πολιτική αποτελεί συνέχεια εκείνης του ΣΥΡΙΖΑ,.

Το ζητούμενο βέβαια για τους νησιώτες δεν πρέπει να είναι απλά να απεγκλωβιστούν τα νησιά. Η μεταφορά ενός προβλήματος, δεν αποτελεί επίλυσή του αλλά διόγκωση. Άλλωστε βλέπουν καθημερινά ότι τα κενά της μετεγκατάστασης καλύπτονται στο άψε-σβήσε. Το ζητούμενο είναι να σφραγίσουν τα σύνορα.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail