Όπως ζητάς από γνωστό σου στη ΔΟΥ να μιλήσει στον έφορο, έτσι πήγαμε στον Τραμπ;

primeminister.gr
«Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος. Στην πραγματικότητα προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αστάθεια σε μία περιοχή που ήδη είναι ιδιαίτερα προβληματική. Εμείς, λοιπόν, προσβλέπουμε στη δική σας υποστήριξη για να διασφαλιστεί ότι αυτού του είδους προκλητικές συμφωνίες δεν τίθενται σε ισχύ. Και γενικότερα νομίζω πως στην ανατολική Μεσόγειο πρέπει να απόσχουμε από κάθε τύπου δραστηριότητα που προκαλεί ανάφλεξη και δεν προάγει την περιφερειακή ειρήνη και ασφάλεια. Προσδοκούμε στη δική σας υποστήριξη επί του ζητήματος διότι είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μου»

Του Στρατή Μαζίδη

Τα παραπάνω είναι τα λόγια του πρωθυπουργού όταν μπροστά στην πρωτοφανή αγένεια του Ντόναλντ Τραμπ στο σαλονάκι του Λευκού Οίκου, βρήκε το σθένος να κάνει μια παρέμβαση ολίγων δευτερολέπτων. 

Τις επόμενες ημέρες ακολούθησε μια προσγείωση σε προσδοκίες να κάνει κάποιες ενέργειες ο Πομπέο στην Τουρκία και τελικώς αδειαστήκαμε ακόμη και σε αυτό με την απάντηση του εκπροσώπου του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ να κόβει το [ελληνικό] καρπούζι στη μέση.

Ο κ. Μητσοτάκης όφειλε εδώ που φτάσαμε να πάει και να μεταφέρει ένα μήνυμα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, στενό φίλο και συνεργάτη του κ. Ερντογάν. Ποιο; Ό,τι εμείς προχωράμε με τα 12 ν.μ. και την ΑΟΖ κι αν γίνει το παραμικρό, τότε γαία, πυρί μιχθήτω. Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ φέρεται να έκανε κάτι τέτοιο.

Θα ήταν βέβαια καλύτερα αν είχε στη διάθεσή του μερικές καινούριες φρεγάτες στο νερό, στρατηγικά όπλα και κάποια δις για αεροσκάφη που θα τα πουλούσε πολύ ακριβά αλλά στην Ελλάδα προέχουν οι διορισμοί στο Δημόσιο, τα παράθυρα να βγεις στη σύνταξη και τα επιδόματα.

Αν όμως πήγε, όπως πάει κάποιον σε ένα γνωστό του στη ΔΟΥ για να παρακαλέσει τον έφορο να μην του κάνει τη ζωή δύσκολη, τότε κλάφτα Χαράλαμπε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail