Σαλβίνι: Χάσαμε την αξιοπιστία μας στη Λιβύη και εξαπατηθήκαμε από τους Τούρκους!

Freepen.gr - Ο π. υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας και επικεφαλής της Λέγκας, Matteo Salvini δήλωσε ότι ο Υπουργός Εξωτερικών Luigi Di Maio δεν έχει παρουσία και ρόλο στη Λιβύη. Ο Σαλβίνι είπε: "χάσαμε το πρόσωπό μας και την αξιοπιστία μας, ήμασταν νούμερο ένα στη Λιβύη και εξαπατηθήκαμε και από τους Τούρκους".

Ο Σαλβίνι καταγγέλλει έντονα σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Stampa την Πέμπτη, την οποία ανέφερε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων AKI, την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης του Giuseppe Conte, τονίζοντας ότι ο υπουργός Εξωτερικών Luigi Di Maio δε διαθέτει καμία πολιτική βαρύτητα.

"Η τροποποίηση των λαθών της εξωτερικής πολιτικής είναι μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Με τη διοίκηση των ΗΠΑ συμπεριφερόμαστε ως σοκολατοποιοί και φαίνεται ότι ο ιδρυτής του κινήματος των πέντε αστέρων Beppe Grillo και ο πολιτικός ηγέτης του, Di Maio, ενεργούν ως υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων του Πεκίνου».

«Ως Ιταλός πολίτης, αισθάνομαι ότι είναι κρίμα που αυτοί οι κύριοι με εκπροσωπούν», συνέχισε ο Σαλβίνι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail