Το 77,7% των Τούρκων ανησυχεί για το μέλλον της Τουρκίας

Freepen.gr - Την ώρα που ο Ταγίπ Ερντογάν σαν άλλος Χίτλερ βγάζει χάρτες και μετακινεί το δάκτυλό του η πρόσφατη έρευνα της MetroPOLL παρουσιάζει μια άλλη εικόνα όσον αφορά την  πολιτική πόλωση και την ανισότητα διανομής εισοδήματος ενώ οι πολίτες ανησυχούν για το μέλλον, όπως σημειώνει η yenicag.

Η MetroPOLL Research Company μοιράστηκε τα τελευταία αποτελέσματα της έρευνας με το κοινό. Η εταιρεία έθεσε στους πολίτες μια ερώτηση σχετικά με το μέλλον. Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι πολίτες ανησυχούν για το μέλλον.

Η επιδείνωση της κοινωνικής αλλοτρίωσης και της κατανομής του εισοδήματος αποκάλυψε ότι ο τουρκικός λαός είναι απελπισμένος. Το 77,7% απήντησε θετικά στο ερώτημα "ανησυχώ για το μέλλον", το 20,1% διαφώνησε ενώ το 2,2% δεν είχε άποψη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail