Βουλευτής καταγγέλλει διαφήμιση 640.000 ευρώ για το ανολοκλήρωτο μετρό Θεσσαλονίκης

Διαφήμιση εξακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ για ένα έργο όπως το μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο δεν το ολοκληρώνουν, αλλά το διακόπτουν με τη βίαιη απόσπαση των αρχαίων, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και τομεάρχη Υποδομών-Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για μποναμά, όχι για την ενημέρωση, αλλά για την παραπλάνηση του κοινού, από εκείνους που νοιώθουν ασύδοτοι, μέσα στην επικοινωνιακή ασυλία που απολαμβάνουν. «Μέθοδοι μαύρης προπαγάνδας, στην προσπάθεια να γυρίσουν την Ελλάδα πολύ πίσω. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε ευτυχισμένο το χίλια εννιακόσια πενήντα τόσο! Όσο για την αλήθεια τί να σου κάνει κι’ αυτή μπροστά σε 2020 ψέματα;» καταλήγει ο κ. Βαρεμένος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail