Στο φουλ οι κινητήρες με 60 αεροπορικές επιδρομές στους φίλους της Τουρκίας στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Οι αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας και της Συρίας εξαπέλυσαν μια τεράστια επίθεση στο Idlib την Τετάρτη, καθώς τα αεροσκάφη τους στόχευσαν έντονα τις περιοχές υπό τον έλεγχο της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) που υποστηρίζονται από την Τουρκία.

Σύμφωνα με έκθεση του κυβερνήτη της Χάμα, οι ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις διεξήγαγαν πάνω από 60 αεροπορικές επιδρομές στο Idlib, με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών  στην περιοχή γύρω από την πόλη Ma'art Al-Nu'man.

Οι ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές και στην περιοχή της κοιλάδας Al-Ghaab που βρίσκεται τόσο στο νοτιοδυτικό Idlib όσο και τη βορειοδυτική Hama.


Αυτές οι επιθέσεις των ρωσικών και συριακών αεροπορικών δυνάμεων έρχονται μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας περί έναρξης μιας νέας κατάπαυσης του πυρός στο Idlib.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail