46χρονος έζησε στιγμές...τρόμου στη Νέα Αρτάκη αλλά μόνο στη φαντασία και την απατεωνιά του

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες (27-01-2019) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, ένας 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος «σκηνοθέτησε» σε βάρος του ληστεία.

Ειδικότερα ο 46χρονος, εργαζόμενος ως διανομέας εταιρείας, κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές ότι χθες νωρίς το μεσημέρι, σε περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, οδηγώντας όχημα της εταιρείας και πραγματοποιώντας διανομές, τον προσέγγισαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, στις οποίες επέβαιναν τέσσερις άγνωστοι δράστες και τον ακινητοποίησαν.

Ακολούθως ένας εκ των δραστών, με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε από τσαντάκι εντός του οχήματος που οδηγούσε ο 46χρονος, χρηματικό ποσό που προερχόταν από τις εισπράξεις της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, προέκυψε ότι ο 46χρονος ουδέποτε «έπεσε» θύμα ληστείας, την οποία κατήγγειλε ψευδώς με σκοπό την δικαιολόγηση χρηματικού ποσού, το οποίο είχε υπεξαιρέσει σταδιακά, τον τελευταίο μήνα, από τις εισπράξεις της εταιρείας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail