46 μαχητικά στον αέρα, θρίαμβος στο έδαφος για τον SAA στο Ιντλίμπ κι εκκίνηση στο Χαλέπι

Freepen.gr - Στην είσοδο του Maarat Al Nouman' στην επαρχία του Ιντλίμπ έφτασε ο Συριακός Στρατός ο οποίος συνέχισε να προωθείται από τα αναλυτικά προς τα δυτικά. 46 αεροσκάφη έχουν απογειωθεί μόνο σήμερα Κυριακή από 6 αεροπορικές βάσεις και πραγματοποίησαν εναέριες επιθέσεις τόσο δυτικά του Χαλεπίου όσο και στο Ιντλίμπ.

Με επικεφαλής την 25η Διεύθυνση Δυνάμεων Ειδικών Αποστολών (πρώην δυνάμεις Τίγρη), ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατάφερε να απελευθερώσει αρκετές πόλεις και χωριά στο νοτιοανατολικό Idlib, όντας πλέον σε απόσταση βολής από το Ma'arat Al-Nu'man.


Ο Συριακός Αραβικός Στρατός ξεκίνησε επίσης την πολυαναμενόμενη επίθεση στο δυτικό τμήμα του Χαλεπίου, χθες το βράδυ, αφού πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες συγκεντρώνοντας δυνάμεις στην πόλη.

Με επικεφαλής το 4ο Σύνταγμα τεθωρακισμένων, ο Συριακός Αραβικός Στρατός άρχισε την επίθεση βομβαρδίζοντας τις άμυνες των τρομοκρατών στη συνοικία Al-Zahra'a μέχρι τα προάστια Rashiddeen 3 και 4.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail