Ερντογάν: 35 στρατιώτες έφτασαν στη Λιβύη αλλά δε θα πολεμήσουν!


Freepen.gr - Η Τουρκία έχει στείλει μια πρώτη ομάδα 35 στρατιωτών στη Λιβύη προς υποστήριξη της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) με έδρα την Τρίπολη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τετάρτη.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους ηγέτες του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ερντογάν δήλωσε ότι οι στρατιώτες έχουν σήμερα "συντονιστικό ρόλο" υπέρ της Τρίπολης και "δε θα πολεμήσουν" καθώς επίσης ότι "ακόμη και οι στρατιώτες που θα σταλούν αργότερα δε θα συμμετάσχουν σε μάχες".

Επίσης σε χθεσινές του δηλώσεις, ο προεδρικός εκπρόσωπος, Ιμπραήμ Καλίν δήλωσε πως: "Η προτεραιότητά μας στη Λιβύη είναι η άμεση παύση των συγκρούσεων".

Τα πράγματα στο έδαφος δεν είναι τόσο εύκολα στη Λιβύη και πλέον ο Ερντογάν διαπιστώνει ότι αν πατήσει το πόδι του εκεί, ίσως να μην παραμείνει κολλημένο στο σώμα του για πολύ. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail