Τούρκος ντελιβεράς έφτυσε μέσα στην πίτσα και τώρα μπορεί να...φάει 18 χρόνια φυλακή


Freepen.gr - Ένας Τούρκος εισαγγελέας απαίτησε ποινή φυλάκισης έως 18 ετών για έναν ντελιβερά που είχε πιάσει κάμερα να φτύνει σε μια πίτσα πριν την παραδώσει στον πελάτη στο Eskişehir, σύμφωνα με τη Hürriyet Daily News.

Το περιστατικό, που συνέβη στις 24 Δεκεμβρίου 2017, καταγράφηκε από μια κάμερα ασφαλείας στην μπροστινή πόρτα μιας πολυκατοικίας. Αφού είδε το βίντεο, ο διαχειριστής του διαμερίσματος ενημέρωσε τον πελάτη, κάτοικο του ίδιου κτιρίου.

Το πλάνο έδειξε το διανομέα, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Burak S., να φτύνει στην πίτσα και να το καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο κατηγορούμενος πλέον έχει ήδη δεχθεί πρόστιμο ύψους 4.000 τουρκικών λιρών (675 δολάρια) επειδή έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του πελάτη.

Ο εισαγγελέας ζητεί τώρα ποινές φυλάκισης μεταξύ δύο και δεκαπέντε ετών για «κίνδυνο κατά της ζωής με τροφική δηλητηρίαση» και από τέσσερις μήνες έως τρία χρόνια για υλικές ζημιές.

Η ακρόαση αναβλήθηκε αφού οι δικηγόροι του εναγομένου ζήτησαν επιπλέον χρόνο για να προετοιμαστούν καλύτερα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail