Αρχίζει να μετρά γκολ η κυβέρνηση με τον ΠΑΟΚ: 0-3 με σκόρερς Τζιτζικώστα, Ζαγοράκη και Ζέρβα

Freepen.gr - Ανεξέλεγκτες διαστάσεις αρχίζει να λαμβάνει η υπόθεση της απόφασης της ΕΕΑ για τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, καθώς εκτός της σκληρής ανακοίνωσης των πρωταθλητών Ελλάδας που φτάνουν σε σημείο να μιλούν ακόμη και για συνοχή της χώρας, αρχίζει να καταγράφεται και εσωκομματικό ζήτημα για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας τοποθετήθηκε ήδη αρνητικά με μια λακωνική δήλωση:



Ο ευρωβουλευτής, βετεράνος του ΠΑΟΚ και πρώην διοικητικός, Θοδωρής Ζαγοράκης προειδοποίησε ακόμη και με ανεξαρτητοποίηση στο ευρωκοινοβούλιο:



Θέση υπέρ του ΠΑΟΚ έλαβε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος μολονότι υπήρξε ανεξάρτητη υποψηφιότητα, προέρχεται από το χώρο της ΝΔ:



Βέβαια δεν απουσιάζουν και τα σχόλια αρκετών χρηστών ότι όταν κινδύνευαν και τελικά υποβιβάστηκαν άλλες ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρακλής και ο Αρης, δεν υπήρξε αντίστοιχη αντίδραση και κινητοποίηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail