Η WADA απαγορεύει στη Ρωσία να συμμετέχει σε αθλητικές διοργανώσεις για τέσσερα χρόνια

David J. Phillip/Associated Press
Freepen.gr - Η εκτελεστική επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού για την καταπολέμηση του ντόπινγκ (WADA) ενέκρινε τη σύσταση της Επιτροπής Ελέγχου Συμμόρφωσης (CRC) για την στέρηση της Ρωσίας από το δικαίωμα συμμετοχής σε μεγάλα διεθνή αθλητικά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, για περίοδο τεσσάρων χρόvων, δήλωσε τη Δευτέρα η υπηρεσία Τύπου της WADA και μεταδίδει το πρακτορείο TASS. 

Η WADA έχει επίσης απαγορεύσει σε Rώσους κρατικούς αξιωματούχους και στελέχη ROC / RPC, να παρακολουθούν παγκόσμια αθλητικά τουρνουά. Επίσης κατά το παραπάνω διάστημα η Ρωσία δε θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εκτελεστική επιτροπή της WADA έκρινε πως ο ρωσικός οργανισμός αντι-ντόπινγκ [ (RUSADA)] δεν είναι σύμφωνος με τον κώδικα αντι-ντόπινγκ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail