Δημοσκόπηση καμπανάκι για Ζάεφ: Βρίσκεται πίσω από το VMRO, προς ενταφιασμό οι Πρέσπες;

Freepen.gr - Σε αρκετά δύσκολη κατάσταση βρίσκεται το SDSM του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ με βάση δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το «Market Vision» κατά την περίοδο 12-20 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 1.200 πολιτών και παρουσιάζει η republika.mk.

Στην πρόθεση ψήφου το VMRO-DPMNE είναι μπροστά με 14,17%  από το SDSM που λαμβάνει 11,58%. Με αναγωγή τα ποσοστά διαμορφώνονται σε 18,3% έναντι 15%. Η republika σημειώνει ότι με βάση τη μέτρηση, το VMRO-DPMNE αποκτά έναν αέρα 7-10 εδρών διαφορά.



Το βασικότερο όμως για τον Ζόραν Ζάεφ είναι πως καταγράφεται μεταξύ άλλων μεγάλη δυσαρέσκεια για το κατά πόσον η χώρα πηγαίνει προς τη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση. Το 61% των ερωτηθέντων στην έρευνα απάντησε ότι η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση (το Νοέμβριο του 2018 το ποσοστό αυτό ήταν 54,9%).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail