The Darkest Hour των αποφάσεων: Ο Χαφτάρ ζήτησε από Δένδια κοινή ναυτική αρμάδα με Αίγυπτο απέναντι στους Τούρκους;

Freepen.gr - Ο Ιρανός αναλυτής και συγγραφέας, Babak Taghvaee, επανέρχεται με δεύτερη ανάρτησή του (διαβάστε αρχικά εδώ > Ιρανός αναλυτής: Ελληνικό & Αιγυπτιακό Ναυτικό πιθανόν να προστατεύσουν μαζί τα χωρικά ύδατα της Λιβύης) στην οποία σύμφωνα με πηγές του κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ ζητήθηκε ο σχηματισμός κοινής ναυτικής δύναμης Ελλάδα, Αιγύπτου και Λιβυής για την αντιμετώπιση εχθρικών ενεργειών του τουρκικού ναυτικού.

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες του Babak Taghvaee αλλά και με βάση το σύνθετο σκηνικό που διαμορφώνεται η πιο σκοτεινή ώρα των μεγάλων αποφάσεων για πολλούς φαίνεται πως ίσως είναι τώρα για πολλούς. Για την Ελλάδα που καλείται να αποφασίσει αν θα υπερασπιστεί τα δίκαιά της ή θα διολισθήσει σε μια πορεία - κατά πολλούς προσυνεννοημένη - παραχωρήσεων μέχρι την οριστική της εξαφάνιση ή μετατροπή σε βιλαέτι αλλά και για την Αίγυπτο που κι αυτή καλείται να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους -οριστικά- θα αφήσει.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail