Ρωσικά Sukhoi-24 προχώρησαν χριστουγεννιάτικα σε εικονικό βομβαρισμό του αντιτορπιλικού USS Ross

Freepen.gr - Το αντιτορπιλικό των Ηνωμένων Πολιτειών, καθοδηγημένων πυραύλων κλάσης Arleigh Burke, USS Ross (DDG 71) που δραστηριοποιείται σε διεθνή ύδατα του Ευξείνου Πόντου αντιμετώπισε αρκετές στενές αλληλεπιδράσεις με ρωσικά αεροσκάφη στις 23 Δεκεμβρίου, όπως σημειώνει το defence-blog.com.

Το USS Ross (DDG 71) αντιμετώπισε πολλαπλούς, επιθετικούς ελιγμούς πτήσης από ρωσικά αεροσκάφη που πραγματοποιήθηκαν σε κοντινή απόσταση από το πλοίο.

Δύο ρώσικα SU-24, συνοδευόμενα από μαχητικά Su-27, πραγματοποίησαν πολυάριθμα περάσματα χαμηλού υψομέτρου και πραγματοποίησαν εικονικό βομβαρδισμό του USS Ross ενώ έπλεε προς την Οδησσό, σύμφωνα με δήλωση που εκδόθηκε την Τρίτη από τη Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

"Τα αεροσκάφη έκαναν ελιγμούς που χαρακτηρίζουν μια εναέρια επίθεση με πυραύλους κρουζ και επέστρεψαν στο αεροδρόμιο", δηλώνει το μήνυμα της Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Επί του παρόντος, το αντιτορπιλικό "USS Ross"βρίσκεται στην Οδησσό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail