Δεύτερο καψόνι και "Στοπ" του SAA σε κονβόι των ΗΠΑ: Δεν περνάτε από εδώ, μεταβολή!

Freepen.gr - Για δεύτερη φορά αυτό το μήνα, ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) εμπόδισε στρατιωτικό κονβόι των ΗΠΑ να χρησιμοποιεί το τη διεθνή οδο Hasakah-Qamishli στη βορειοανατολική Al-Hasakah.

Οι στρατιώτες του Συριακού Αραβικού Στρατού σε ένα σημείο ελέγχου στο χωριό Damkhi κοντά στο Qamishli ανάγκασαν μια στρατιωτική συνοδεία των στρατιωτών των ΗΠΑ να επιστρέψουν αφού αρνήθηκαν να τους επιτρέψουν να περάσουν κατά μήκος του διεθνούς δρόμου στη νότια είσοδο του Qamishli.

Στο βίντεο του Sputnik Arabic, η στρατιωτική συνοδεία των ΗΠΑ διακρίνεται να πραγματοποιεί μεταστροφή. Το χωριό Damkhi βρίσκεται στα νότια προάστια της πόλης Qamishli κι ήταν προηγουμένως υπό τον έλεγχο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail