Την πιο κατάλληλη στιγμή υπέγραφη η Συμφωνία για την Υποστήριξη των Mirage 2000-5

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, υπογράφηκαν οι συμφωνίες πλαίσιο που αφορούν στην υλοποίηση του υποπρογράμματος «Εν Συνεχεία Υποστήριξη (FOS) Ο/Σ Μ2000/-5» σύμφωνα με τον ν. 4650/2019, μεταξύ της ΓΔΑΕΕ και κάθε μία εκ των τριών κατασκευαστριών εταιρειών DASSAULT AVIATION, THALES DMS FRANCE και SAFRAN AIRCRAFT ENGINES.

Τέλος σε άλλη πρόσφατη εξέλιξη κατά την 18 και 19 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Αντιπτεράρχου (Ι) Θεόδωρου Λάγιου (ε.α.), στο Ισραήλ, κατόπιν πρόσκλησης της Ισραηλινής πλευράς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον ομόλογο του της SIBAT, Τξχο (ε.α.) Yair KULAS, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Israel Aerospace Industries (IAI), κατόπιν αιτήματος της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail