Η Τουρκία παρουσιάζει το πρώτο "Made in Turkey" αυτοκίνητο που σχεδίασε η φημισμένη Pininfarina

Freepen.gr - Μετά από ένα μακρύ ταξίδι, η Τουρκία μετρά τις ημέρες πριν παρουσιάσει ένα πρωτότυπο του πρώτου της αυτοκινήτου. Εκτός από τα ήδη γνωστά, όπως το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα σπορ (SUV) έχουν προκύψει νέες λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό του, αποκαλύπτει η dailysabah.com.

Ο σχεδιασμός του πρώτου μοντέλου έγινε από την παγκοσμίου φήμης ιταλική εταιρeία σχεδιασμού αυτοκινήτων και αμαξοστοιχιών, Pininfarina, σύμφωνα με αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ την Τετάρτη.

Ο Πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να κάνει την πρώτη δοκιμαστική βόλτα του εγχώριου αυτοκινήτου, του οποίου το πρωτότυπο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο τουρκικό κοινό κατά τη διάρκεια τελετής που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στην περιοχή Gebze της βιομηχανικής επαρχίας του Κοτσαέλι.

Το αυτοκίνητο λέγεται ότι κατασκευάζεται στην τεχνολογική κοιλάδα του Gebze (IT Valley). Επιπλέον, ο Ερντογάν θα οδηγήσει το όχημα στη Γέφυρα Osmangazi κι αναμένεται επίσης να αποκαλύψει το όνομα του αυτοκινήτου.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα μοιράζονται επιδόματα, διατηρούνται τέλη επιτηδεύματος και ανακοινώνονται προσλήψεις στο Δημόσιο. Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε αυτός ο τόπος έβγαζε και αυτοκίνητα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail