Ο LNA προειδοποιεί με κατάρριψη το θηριώδες Boeing 747-412 που μεταφέρει τουρκικά όπλα στη Λιβύη

Freepen.gr - Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) δήλωσε την Κυριακή ότι παρακολουθεί το Boeing 747-412 της Aerotranscargo που είχε πετάξει από την Κωνσταντινούπολη για Λιβύη μεταφέροντας στρατιωτικό εξοπλισμό, προειδοποιώντας ότι θα καταρρίψει οποιοδήποτε αεροπλάνο που μεταφέρει όπλα.

Ο εκπρόσωπος του LNA, Ahmed Mismari προειδοποίησεκι άλλους αερομεταφορείς εναντίον της μεταφοράς όπλων με πολιτικά αεροπλάνα, προσθέτοντας ότι «ο στρατός θα χτυπήσει και θα καταρρίψει οποιοδήποτε αεροπλάνο» που φέρει όπλα.

"Το πολιτικό status των αεροσκαφών ανακαλείται μόλις χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς", δήλωσε ο Mismari στο Reuters.

Ο Mismari είπε επίσης, σε βίντεο που κυκλοφόρησε την Κυριακή, ότι το LNA επεκτείνει ένα τελεσίγραφο που είχε δώσει στους μαχητές στη Misrata μέχρι την Τετάρτη τα μεσάνυχτα για να αποχωρήσουν από την πόλη αντί για τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Οι δυνάμεις που αποσύρονται, δε θα στοχεύονται, προσέθεσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail