Τελεσίγραφο LNA σε ισλαμιστές: Έχετε 72 ώρες να εγκαταλείψετε Τρίπολη και Σίρτη, μετά δε θα υπάρχει έλεος

Freepen.gr - Οι ένοπλοι από τη Μισράτα έχουν 72 ώρες για να αποχωρήσουν από την Τρίπολη της Λιβύης και τη Σίρτη, δήλωσε ο Αχμέτ Αλ Μισμάρι, εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA) συμπληρώνοντας ότι μετά οι ένοπλες δυνάμεις θα χτυπήσουν με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Ο Αλ Μισμάρι ξεκαθάρισε ότι ο LNA θα συνεχίσει να βομβαρδίζει τις θέσεις της πολιτοφυλακής στη χώρα εάν δεν αποσυρθεί από τις δύο πόλεις.

"Δεν θα στοχεύσουμε τις δυνάμεις που εγκαταλείπουν την Τρίπολη και τη Σίρτη πριν από την προθεσμία", δήλωσε ο Αλ Μισμάρι.

Ο αρχηγός του LNA, Χαλίφα Χάφταρ, είχε διατάξει νωρίτερα αυτόν το μήνα τις δυνάμεις του να αρχίσουν να προχωρούν προς την Τρίπολη και δήλωσαν ότι θα παρασχεθεί στους ενόπλους μέσα στην πόλη ασφαλής οδός διαφυγής με αντάλλαγμα την παράδοση των όπλων τους.

Η σχετική ανακοίνωση του LNA:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail