Την ώρα που η Ελλάδα απειλείται ανοιχτά, η ΝΔ συζητά για το λαϊκισμό και οργανώνει χαζοevents

Με την ευκαιρία του συνεδρίου της ΝΔ να κάνω μια μικρή υπενθύμιση, γιατί σε κάποιους διαφεύγουν τα στοιχειώδη. Το open borders που εφαρμόζει η ΝΔ, ελληνιστί ανοιχτά σύνορα, δεν συνιστά ούτε δεξιά, ούτε κεντροδεξια πολιτική. Συνιστά σοσιαλιστική, αριστερή, διεθνιστική πρακτική. 

Επίσης αν υπήρχε η ελάχιστη σοβαρότητα, αυτά τα ποταμίσια για τον λαϊκισμό και τους βραδινούς αγώνες για καλό σκοπό δεν θα είχαν καμία θέση σε συνέδριο κόμματος εξουσίας.

Την ώρα που η Ελλάδα απειλείται ανοιχτά και η συζήτηση θα έπρεπε να επικεντρωθεί σε θέματα γεωπολιτικής, η ΝΔ συζητά για τον λαϊκισμό και οργανώνει χαζοevents με τον πρωθυπουργό της χώρας να ομιλεί και να φέρεται λες και κυβερνά το Λουξεμβούργο της χλιδής και της ανέμελης ζωής.
Στο μεταξύ η κοινωνία βράζει.

Ελένη Παπαδοπούλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail