Στοκχόλμη: Μετανάστες και αιτούντες άσυλο μεταφέρονται σε κτίριο που ζούσαν ηλικιωμένοι!

Tommie Hansen
Freepen.gr - Αυτή την εβδομάδα, αιτούντες άσυλο και μετανάστες μετακόμισαν με τα υπάρχοντά τους στο Dianagården, κτίριο κατοικιών στη Στοκχόλμη, στο οποίο στεγάζονταν μέχρι πρότινος ηλικιωμένοι έως ότου τους ειδοποιούσαν ότι έπρεπε να φύγουν επειδή οι τουαλέτες στο κτίριο ήταν πέντε εκατοστά πιο μικρές με βάση τους οικοδομικούς κανονισμούς σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα Fria Tider.

Ωστόσο το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι πολιτικοί χρησιμοποίησαν απλώς την παραβίαση του κτιρίου ως πρόσχημα για να απομακρύνουν τους ηλικιωμένους ώστε να μεταφέρουν μετανάστες στο κτίριο αργότερα.

Αν και πολλοί Σουηδοί ήταν αρκετά αναστατωμένοι όταν άκουσαν τα νέα, ο Andrea Ström του Moderate Party πιστεύει ότι η κατανομή των 48 διαμερισμάτων για "συμβολή στην ενσωμάτωση" είναι ένα "πολύ καλό" πράγμα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail