Σουηδικά Μέσα: Γκαμπονέζος λάτρης του Χίτλερ βασάνισε έφηβο λόγω της εβραίας φίλης του στην Στοκχόλμη

Freepen.gr - Ένας αφρικανός μετανάστης που περιγράφεται ως "ισλαμιστής που λατρεύει τον Χίτλερ" έχει καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκισης για την απαγωγή ενός νεαρού ζευγαριού Σουηδών και την υποβολή του 18χρονου αγοριού σε ώρες βάναυσων βασανιστηρίων.

Ο Pa Demba Nyassi, ένας 20χρονος Γκαμπονέζος, απήγαγε τον 18χρονο Erik και τη φίλη του στο Farsta της Στοκχόλμης πριν υποβάλει τον έφηβο σε ώρες βασανιστηρίων με ένα μαχαίρι και μεταλλικές μπάρες, εξαναγκάζοντας τη φίλη του να παρακολουθεί ολόκληρη τη δοκιμασία, σύμφωνα με την Fria Tider.

Ο Erik μοιράστηκε την ιστορία με το Σουηδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Samnytt.



Η απαγωγή και τα βασανιστήρια άρχισαν όταν ο Erik, μαζί με τη φίλη του, επισκέφτηκαν τον Nyassi για να συζητήσουν ένα παλαιότερο μεμονωμένο περιστατικό που περιλάμβανε έναν από τους φίλους του Nyassi, αφγανό μετανάστη, που φέρεται να βίαζε τη φίλη του Έρικ. Ο Nyassi φέρεται να ανέφερε ότι θα επιβεβαιώσει την κατηγορία της φίλης του Erik στην αστυνομία μέχρι που ανακάλυψε ότι ήταν μισή Εβραία.

Λίγο αργότερα, ο Nyassi πήγε σε ένα αντισημιτικό κυνήγι πριν μαχαιρώσει τον Erik στον κορμό του σώματός του και του τρυπήσει τον πνεύμονα. Ο μετανάστης της Γκάμπια έπειτα οδήγησε τον Έρικ σε ένα μπάνιο όπου τον απογύμνωσε από τα ρούχα του, τον έκοψε με τη λεπίδα, έκαψε τσιγάρα στο σώμα του και τον χτύπησε με μια μεταλλική ράβδο.

Ο Nyassi στη συνέχεια ξύρισε τα μαλλιά του Erik για να δείξει με κάποιο τρόπο "τι έκανε ο Χίτλερ στους Εβραίους". Μετά από αυτό, έριξε οικιακά προϊόντα καθαρισμού στις πληγές που είχε προκαλέσει στο θύμα νωρίτερα.

Ο Nyassi ανάγκασε τη φίλη του Erik να παρακολουθήσει όλο το περιστατικό και απειλούσε να αποκόψει την "εβραϊκή μύτη" της αν δεν υποσχόταν να κλείσει το στόμα της για τον βιασμό. Ο ίδιος λέγεται επίσης ότι έχει κάνει διάφορες τηλεφωνικές κλήσεις προς τον αφγανό φίλο του - τον εικαζόμενο βιαστή - ο οποίος προσέφερε συμβουλές βασανιστηρίων.

Αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από το διαμέρισμα, ο Erik νοσηλεύτηκε έχοντας δεχθεί απειλητικούς για τη ζωή του τραυματισμούς που περιλάμβαναν κάταγμα κρανίου, αιμορραγία εγκεφάλου, σπασμένη γνάθο, τραυματισμένο πνεύμονα και τραυματισμό στο γόνατο.

Ο αναισθησιολόγος που βοήθησε τον Erik είπε στο δικαστήριο ότι η επιβίωση του νεαρού ήταν θαύμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail