Όταν βαπτίζεις τη γενοκτονία ως ανθρωπιστική καταστροφή, αναδύονται Χίτλερ

Η γενοκτονία δεν είναι ανθρωπιστική καταστροφή είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που αν δεν τιμωρηθεί οδηγεί στην επανάληψή της. Η γενοκτονία των χριστιανών της Ανατολίας έδειξε στο Χίτλερ ότι μπορεί να ξεφορτωθεί ανεπιθύμητες μειονότητες. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρούσε τον Κεμαλ ως το λαμπρό του άστρο.

Ο Xiτλερ είχε επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τον Κεμάλ ακόμα και στην απόπειρα πραξικόπηματος το 1923. Η δε διεθνής ένωση μελέτητων γενοκτονιών που το 2007 όταν αναγνώρισε τη γενοκτονία των χριστιανικών μειονοτήτων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ανέφερε ότι η άρνηση της γενοκτονιας προετοιμάζει το έδαφος για μελλοντικές γενοκτονίες.

Αυτοί που υποβαθμίζουν τη γενοκτονία του Ελληνισμού δεν προωθούν την φιλία ούτε την ειρήνη αλλά αντίθετα ενθαρρύνουν σύγχρονα και μελλοντικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Μελίνα Κονταξή
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail