Στρατηγός Ζιαζιάς: Ενόχλησε τις ΜΚΟ η ακεραιότητα και εντιμότητα του Στεφανή

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς σχολιάζει την επίθεση κατά του ΥΦΕΘΑ Αλκβιάδη Στεφανή αναφέροντας ξεκάθαρα πως η επίθεση που δέχθηκε ο τελευταίος σχετίζεται με την απόπειρά του να ελέγξει την κατάσταση με τις ΜΚΟ:

Την ώρα που το μεταναστευτικό εργαλειοποιείται από την Τουρκία, για επίτευξη των στρατηγικών της επιδιώξεων και ταυτόχρονα ξεδιπλώνεται όλο και πιο προκλητικά η αναθεωρητική πολιτική της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, απειλώντας ευθέως την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, ορισμένοι μη γνωρίζοντας τα προγράμματα σπουδών στο χώρο της Άμυνας επιλέγουν να συκοφαντούν, με αστήρικτες και σαθρές κατηγορίες,τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης και επίτιμο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, έναν έντιμο, σοβαρό και άριστο στρατιώτη.

Γνωρίζοντας καλά το εκπαιδευτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, και τις διαδικασίες επιμόρφωσης Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, από χώρες συμμάχους της Ουάσιγκτον, ο Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, όχι μόνο έχει εκπληρώσει στο ακέραιο όλα αυτά που αναφέρει στο βιογραφικό του, αλλά έχει αριστεύσει, κάνοντας υπερήφανες τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και όλους τους Έλληνες.

Εκτιμώ ότι αυτοί οι οποίοι διαρρέουν τις κίβδηλες κατηγορίες, δεν έχουν να κάνουν με πολιτικές σκοπιμότητες, έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ξαφνικά βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν έναν άτεγκτο στρατιώτη, υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος έχει ξεκινήσει την διαδικασία ελέγχου των περίφημων MKO, που δρουν τα τελευταία χρόνια ανεξέλεγκτα στη Χώρα μας και την ροή του μαύρου χρήματος… και να προσπαθεί με έργα να ανατρέψει τα σχέδια διάβρωσης της χώρας και του Έθνους μας, θωρακίζοντας τα σύνορα από τις ορδές των λαθρομεταναστών που απειλούν την εθνική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail