Πολιτικό κόμμα ζητά τη σύσταση πολιτοφυλακών, την παροχή όπλων στο λαό κι αμφισβητεί τη Χάγη

Freepen.gr - Σε μια ανακοίνωση που θα συζητηθεί προχώρησε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου με την οποία ζητά από την κυβέρνηση να προετοιμάσει τους Έλληνες για τα χειρότερα και να υλοποιήσει άμεσα την πρότασή της για σύσταση Εθνοφυλακής και πολιτοφυλακής στις πόλεις παρέχοντας εκπαίδευση και όπλα στους Ελληνες πολίτες πριν έρθουν τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Με αφορμή την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και φιλοτουρκικής κυβέρνησης της Λιβύης, αλλά και την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί με τους χιλιάδες λαθροεισβολείς που έρχονται από την Τουρκία, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να προετοιμάσει τους Έλληνες για τα χειρότερα και να υλοποιήσει άμεσα την πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για σύσταση Εθνοφυλακής και πολιτοφυλακής στις πόλεις! Με τις πολιτικές τους ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία η χώρα γέμισε με "κάθε καρυδιάς καρύδι" που δεν γνωρίζουμε! Εάν οι Τούρκοι τραβήξουν μέχρι τέλους τις προκλήσεις, τί θα γίνει "πίσω";
Ποιός θα ελέγχει τα όσα γίνονται; Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δώσει εκπαίδευση και όπλα στους Έλληνες πριν έρθουν τα χειρότερα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτός των παραπάνω με δήλωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος τοποθετείται αρνητικά απέναντι στο ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με σκοπό την επίλυση των διαφορών μας με την Τουρκία. Συγκεκριμένα δήλωσε:

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ


Αναφορικά με το ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με σκοπό την επίλυση των διαφορών μας με την Τουρκία, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θέτει το εξής ερώτημα :
"Ποιός μας διαβεβαιώνει ότι στην Χάγη θα βρούμε το δίκιο μας και αν το βρούμε, ποιος θα επιβάλει στον Ερντογάν την εφαρμογή του;
Είτε με Χάγη είτε χωρίς, είναι εθνική ντροπή τα κόμματα να παίζουν την Ελλάδα "κορώνα γράμματα"!
Μόνοι μας είμαστε, μόνοι μας"!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail